9 buchete de mireasă cu anemone pentru ziua ta specială

Chiar dacă toate florile folosite la nunți sunt minunate, anemonele au ceva special. Un buchet din anemone este modul prin care mireasă decide să-și luminezi cea mai importanata zi din viața ei. Anemonele au un aer aparte și sunt  flori vesele, două caracteristici pe care ar trebui să le aibă și ziua nunții tale.

 Din fericire, anemonele  se găsesc iarna și primăvara și dau o notă de culoare și personalitate oricărui aranjament  floral. Cunoscute ca flori cu petale delicate contrastând cu centrul de culoare neagră, anemonele oferă un aer plin de nonșalanță miresei care vrea să adauge o notă personală buchetului ales.  Anemonele se găsesc într-o paletă de nuanțe de la alb la roșu, roz, mov și chiar albastru, aceste minunate flori fiind în tendințele anului 2019.

 Dacă totuși cauți încă motive pentru care să alegi combinația de anemone în buchetul de mireasă, îți vom delecta privirile cu câteva aranjamente care sigur te vor convinge.

 Indiferent dacă te vei decide să ai un buchet creat doar din anemone sau vei decide să le combini cu alte  flori, sigur va fi o alegere de succes. Combinația cu bujori, trandafiri de grădină sau dalii este alegerea perfectă pentru un aranjament care va atrage toate privirile.

 Dacă ești pregătită să descoperi câteva dintre buchetele cu anemone,  te invităm să te inspiri pentru cel mai minunat buchet de mireasă!

Sursa fotografii: Pinterest

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× How can I help you?