Workshop-uri și evenimente deosebite

Florile aduc atâta bucurie, încât puțini sunt cei care n-au visat să facă măcar o dată un buchet sau aranjament cu mâna lor. Și, cum nouă ne place să împărtășim bucuria, organizăm workshop-uri florale tematice, la sediile companiilor, în atelierul nostru sau în orice locație pe care o considerați potrivită. Vom vorbi despre alegerea suportului, despre tipurile de flori pe care le folosim în funcție de temă sau eveniment, despre culori și secrete pentru menținerea îndelungată a florilor, despre felul în care le aranjăm, relaxandu-ne ca într-o meditație.

Creăm emoții și amintiri!

Designerul nostru principal – Geo Dardik – a înființat Școala de Floriști și a organizat zeci de cursuri până acum, oferind cursanților cunoștințele dobândite în cei peste 12 ani de activitate.

Categorii de cursuri pe care le oferim:

  • Atelier de relaxare
  • Atelier de bijuterii florale
  • Workshop ikebana
  • Workshop de design contemporan
  • Curs practic de design floral pentru evenimente

 

*******************

 

 

Cursul practic de design floral pentru evenimente

 

În universul fascinant al designului floral pentru evenimente, unde fiecare floare devine o parte esențială a unei povești vizuale, Cursul nostru intensiv de 4 zile deschide ușile către creativitate și profesionalism în realizarea aranjamentelor florale.

Inspirat de bogăția și diversitatea naturii, cursul propune o experiență intensivă de învățare, axată pe tehnici avansate de design floral, combinații de culori și stiluri pentru a crea aranjamente florale memorabile. Cu o structură de 4 zile, participanții vor explora în detaliu arta și tehnicile din spatele unui design floral reușit. abordarea fiind practică și interactivă. Cursul se adresează atât începătorilor cât și floriștilor cu experiență, oferind cunoștințe noi și rafinarea abilităților existente.

Un aspect deosebit al acestui curs este accentul pus pe adaptabilitate și creativitate. Fie că participanții sunt interesați de evenimente corporative elegante, nunți romantice sau petreceri private sofisticate, vor învăța cum să transpună viziunile lor în aranjamente florale care să încânte și să surprindă.

Indiferent dacă visezi să devii un profesionist în design floral sau să îți îmbunătățești abilitățile pentru a adăuga un plus de eleganță evenimentelor tale personale, Cursul de Design Floral pentru Evenimente reprezintă o oportunitate unică de a te aventura într-un univers artistic bogat, unde natura devine sursă de inspirație și eleganță în fiecare detaliu.

 

 

#WorkshopCorporate #EvenimenteBrasov #CursIkebanaBrasov #CursDesignContemporan

Florile mele la Ateneul Român

       Întotdeauna mi-am dorit împodobesc o sală de concerte, încă visez voi organiza un bal la Operă, în țară sau în străinătate. Și, cum visele devin realitate, în martie 2020 a avut loc Gala Women în Economy, organizată de CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, iar eu am fost solicitată  creez aranjamentele florale pentru scenă (buchetele de oferit nu au fost realizate de mine și țin subliniez acest lucru, pentru nu sunt stilul meu și nici nu îmi plac în mod deosebit). Astfel, florile mele au ajuns pe scena Ateneului Român, un loc de care leagă multe amintiri plăcute.

FlorAR 2019 

Un workshop deosebit a fost participarea la Festivalul FlorAR ce s-a desfășurat la Arad în 2019, cursantele având astfel posibilitatea de a lucra instalații florale de mari dimensiuni.

× How can I help you?